Myrah's Net - Spreads Straight From The Myrah.

Arbetar med...

Jag håller just nu på att arbeta med en marknadsplan som jag har haft en del problem med. Jag arbetar mycket med ekonomi och marknader och sådana saker och det är ett väldigt krävande men roligt jobb tycker jag. Jag har alltid gillat utmaningar och försöker alltid att göra mitt bästa för att lösa problemen som kan uppstå. Just nu så håller vi på att lansera en ny produkt och då gäller det ju verkligen att veta hur marknaden ser ut och hur den fungerar så att man på bästa vis kan marknadsföra produkten och få ut så mycket som möjligt av den. Det är det som är mitt jobb. Jag kollar upp allt från demografi till geografi och andra saker för att se vart vi på bästa sätt kan inrikta oss. Jag tycker att det har funkat otroligt bra hittills måste jag säga och det är verkligen spännande med den nya produkten. Jag tror att det kommer att funka otroligt bra med den här planen som jag håller på med dock. Det är inte helt lätt att veta hur man ska göra och vart man ska rikta in sig men man får forska lite och se vad som blir bäst helt enkelt. Jag har arbetat med det här i väldigt många år nu så jag vet oftast vad som funkar och vad som inte funkar och det tycker jag känns riktigt bra. Det är jobbigt när man kör fast och verkligen inte vet vad man ska göra men jag tror nog att jag har kommit förbi det då jag har så pass mycket erfarenhet inom området. Så jag hoppas verkligen på att få utvecklas mer inom den här rollen och att verkligen kunna göra mitt bästa. Jag tycker att det är ett otroligt kul jobb som jag verkligen trivs med måste jag säga!