Myrah's Net - Spreads Straight From The Myrah.

Resturang tips

Det finan så mycket god mat och ibland vet man inte vad man ska välja när man ska gå ut och äta. Men då har jag ett tips till er alla att gå på trattoria i stockholm och njuta lite av italiensk mat ikväll. Ja det är ju ändå för underbart med italiensk mat. det tycker illa fall jag men är ganska säker på att det är väldigt många fler än bara jag som tycker att det är super gott med italiensk mat.

Varför det?

Varför inte? Det har ju allt smakerna, känslan och det är ju en underbar kultur också som speglas i maten och ur man äter och så. Så det finan så mycket med italien som är underbart och som jag skulle vilja göra. Skulle gärna bo i italien för att verkligen få njuta av deras mat varje dag. Ja tänka tt få dricka en god espresso varje dag och snedan få äta en god pastarätt till lunch och senan god pizza på kvällen och sen avsluta kvälla med lite god glass. Ja tänk va underbart det skulle vara. Jag skulle verkslie ovilja göra det varje dag om man kunde. Men så länge så kan man ju njuta av alla goda och finnrestauranger som iv har här hemma som gör väldigt god mat.

Man kan ju passa på att drömma sig bort lite grann och så kan man ju laga god mat hemma också eller bestämma hem. Så det finns många bra alternativ till att åka till italien om man inte har den möjligheten.
Ja det är underbart hur som helst med italiensk mat och att få njuta av den om det är hemma på restaurang eller i italien, hur som helst är det underbart gott.

Ja mat är underbart och det är något som vi ska njuta av och må bra av.